Zgjidhja ideale pËr STARTUPS

Gati ta bësh
hapin e madh?

Për të realizuar ide të reja, të duhen partnerë të besueshëm që të mbështesin. Numarics jo vetëm që të ndihmon me dokumentet e pafundme që të kërkohen deri sa të hapësh biznesin, por ofron edhe zgjidhje digjitale të kontabilitetit të krijuara enkas për nevojat e biznesit tënd, që do ta bëjë administrimin e biznesit më të lehtë se kurrë për ty.

Falë Numarics, ju do të mund të:

Përmbushni afatet

Ne kujdesemi për të përfunduar dhe dorëzuar në kohë të gjitha dokumentet dhe raportet tek autoritetet.

Jeni fleksibil

Me ne, të gjitha dokumentet e rëndësishme janë të rujtura online dhe janë të qasshme kurdo, kudo.

Kontrolloni paratë tuaja

Me llogarinë e biznesit të integruar, merrni raport të përditshëm të cashflow-it tuaj.

Përdorni AI

Kombinimi unik i AI dhe ekspertëve me përvojë garanton kontabilitet të saktë për biznesin tuaj.

zgjidhja

Premtimet e mëdha pasohen nga shërbime të besueshme

Faturat digjitale

Faturat digjitale

Menaxhoni kontaktet, krijoni oferta dhe kthejini ato direkt në fatura.

Më shumë
Ruajtje ne cloud

Ruajtje në cloud

Ngarkoni dhe ruani dokumentet tuaja nëpërmjet aplikacionit ose duke përdorur funksionin ‘drag & drop’ dhe gjeni ato sërish, kurdo e kudo falë kërkimit të plotë me tekst.

Më shumë
Paneli

Panel i qartë

Do të keni gjithmonë qasje në gjendjen e llogarisë, pagesat e papaguara dhe situatën e likuiditetit. Kjo do të ju ndihmojë të merrni vendime më të mira me parashikimet tona të mbështetura nga AI.

Më shumë

jeni të interesuar?

Shikoni çmimet

Kontaktoni me Numarics sot dhe filloni rrugëtimin e biznesit në rrugën e duhur.

Cakto nje takim

STORIE SUKSESI

3,500+ kompani na besojnë

Falë shërbimeve të Numarics, ne kemi më shumë kohë për t'u fokusuar në vet biznesin tonë. Kontabiliteti dhe përgatitja e pasqyrave financiare kryhen me kohë dhe me angazhim minimal nga ne.

Nicola Plain

CEO,
Aktionariat

Jemi shumë të lumtur që bashkëpunojmë me një kompani si Numarics. Janë shumë të zotë, dinamikë, agjilë si dhe me zgjidhje shumë të përshtatshmë për klientët në ofrimin e shërbimeve të tyre. E dimë sedo të jenë partneri ynë për të gjitha sfidat në të ardhmen.

Melanie Bachmann

Managing Director,
MHC Life Science Solutions GmbH

Le të punojmë bashkë

A je gati për te filluar rritjen e biznesit, SOT?

Numarics aplikacioni